Om Österkvarn

Vi äger en fantastisk gammal mölla (väderkvarn av modell holländare) från 1875. Vi har totalrenoverat möllan till en modern fritidsbostad. En trappa upp har vi ett stort kök med matplats och utgång till stenfoten där vi gjort i ordning en trevlig uteplats. På nästa plan är det inrett ett vardagsrum och på översta planet har vi ett romantiskt sovrum för två personer. Från sovrummet leder en trappa upp till ”champagnebalkongen” med utsikt mot soluppgången över Hanöbukten, Simrishamn och Bornholm. Vi hyr ut möllan under sommarhalvåret.

Vi har renoverat den gamla ladan totalt – annexet. Halva ladan är numera en fräsch och mysig lägenhet. Det finns 2 sovrum, det ena med två separata sängar (dubbelsäng) och det andra har en bred säng (160 cm) lagom för 2 personer. Fullutrustat kök (ej diskmaskin och frys) med matplats. WC med dusch och en separat WC. Från båda sovrummen finns det dörr direkt ut i trädgården (söderläge med utsikt över Bornhom) och stor egen uteplats med grill, stor gräsyta och lekstuga.  En trappa upp finns ett kombinerat vardagsrum med TV (via chromecast) och en stor matplats.

Vi säljer även specialdesignade ved/tidningskorgar och vedställ – se under Butik.

Om Oss

Vill ni komma i kontakt med oss för att ställa frågor eller få kompletterande information om boendet i väderkvarnen eller ladan, är ni välkomna att ringa Cristina. Det går även utmärkt att skicka ett e-mail med era frågor och funderingar. När det gäller shopen är det Anders som kan svara på frågor.

0708-50 88 02 Anders

0734-10 11 62 Cristina

info@osterkvarn.se

Kontakta oss